Gaggia Classic EVO Pro v.s. de Gaggia Classic E24
Weer een nieuwe Gaggia Classic versie!? De nieuwe Gaggia Classic E24 is wat ons betreft in ieder opzicht een betere keuze, lees hieronder waarom!
De nieuwe E24 is een espressomachine met een messing boiler, een 58 mm portafilter, 9 bar druk én een frame van één stuk staal. Het is een espressomachine voor beginners die gemaakt is in het Italiaanse bergdorpje Gaja Montano. De E24 is een upgrade ten opzichte van de Classic Pro EVO, die een aluminium boiler heeft. De messing boiler van de E24 zorgt voor een stabielere zet temperatuur en daardoor een betere smaak. De E24 heeft ook een hogere stoomdruk dan de Classic Pro EVO. De E24 is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een espressomachine met een goede prijs-kwaliteitverhouding en die willen genieten van een heerlijke espresso.
Samengevat is er geen beter moment om een Gaggia Classic te kopen en is de nieuwste versie, prettiger in gebruik, lekkerder en duurzamer! O en een tamper die eindelijk past!
Hieronder nog de technische details tussen beide boilers naast elkaar voor wanneer je het fijne er van wilt weten!
Eigenschap | Aluminium | Messing (CW510L) |
---|---|---|
Massa (bovenste ketel, gram) | 526 (1,16 lb) | 1332 (2,91 lb) |
Volume (bovenste + onderste ketel, cc) | 108,3 (3,07 oz) | 136,2 (4,06 oz) |
Dichtheid (g/cm³) | 2,7 | 8,47 |
Opgeslagen energie (Joule) | 55600 | 70620 |
Vermogen (Watt) | 1300 | 1300 |
Opwarmtijd boilerwater (seconden) | 71,3 | 90,5 |
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.